Halloween 2020

Halloween 2020

Tijdens het Halloweenweekend bezorgt Club 250 jullie weer een huiveringwekkende ervaring. Uw gezinsbubbel was nog nooit zo eng!

Omdat we dit jaar allemaal wat afstand moeten houden, bedachten we twee zoektochten die jullie in jullie eigen bubbel kunnen beleven.

Zoektocht 1: Gekke Heksjes (3-7 jaar)

Voor heksje Fe is Halloween dit jaar bijzonder: hoofdheks Adina heeft haar uitgekozen om dit jaar de heksensoep te maken! Er is maar één probleem: alle ingrediënten moeten nog worden verzameld en dat kunnen alleen echte heksen. Heksje Fe zit met de handen in het haar, want deze klus kan ze niet alleen.

Wil jij heksje Fe helpen?

Ga dan verkleed als heks op pad, doorloop onze heksenproeven en help heksje Fe als een echte heks de heksensoep te maken.

Zoektocht 2: Zombies! (8-12 jaar)

Als een gewaagd STEM-experiment vreselijk fout loopt, veranderen de inwoners van Sint-Michiels plots in zombies. Tijd om je te verschuilen is er echter niet, want de wetenschappers rekenen op jullie om de zombies voor te blijven en een tegengif samen te stellen. Enkel door samen te werken en samen te denken kan jouw bubbel de wereld redden!

Wie ons het juiste tegengif doorstuurt, maakt kans op een mooie prijs.

Opgelet: Deze zoektocht is digitaal. Je hebt dus een smartphone/tablet met internetverbinding nodig. Er hoeven geen extra apps te worden geïnstalleerd.

Praktisch

Het tijdstip van de zoektocht kiezen jullie zelf. Dit kan doorlopend van vrijdag 30 oktober tot en met woensdag 11 novem ber. Om contact tussen bubbels zoveel mogelijk te vermijden, volgen beide zoektochten bovendien andere routes.

Inschrijven kan tot en met 25 oktober en aan 6 euro per kind. Wil je na 25 oktober nog inschrijven? Contacteer dan rechtstreeks (iemand van) het oudercomité. We voorzien per ingeschreven kind een "trick or treat"-zakje, met alles wat nodig is om de zoektocht tot een goed einde te brengen en natuurlijk extra lekkers. Per kind dat deelneemt in je bubbel, heb je een zakje nodig.