Op zaterdag 23 april nodigen we jullie graag uit op onze vijfde editie van “Club 250”, onze spetterende fuif voor jong en oud. Het is spijtig genoeg al van 2019 geleden dat onze laatst editie plaatsvond. Daarom vatten we graag nog eens samen waaraan je je mag verwachten.

Om 18u zwieren we onze deuren open en kan je genieten van een heerlijke pastabar à volonté. Na het versterken van je innerlijke zelve is het tijd om samen met dansbar Komtuveu vanaf 18u30 de dansvloer onveilig te maken.

De voordansers van Komtuveu nemen niet enkel de jongste fuifbeesten op sleeptouw, maar zorgen voor iedereen wat wils.

Dat we zo lang hebben kunnen wachten om te fuiven, maakt van ons allemaal eigenlijk wel een held. Kom dus gerust verkleed als je favoriete superheld want onze 5de editie is een: Superhelden - editie

Geniet je liever samen met andere ouders van een rustige babbel en een drankje, dan kan dat natuurlijk ook, want naast de pastabar, zal onze Club 250 bar ook van de partij zijn. We voorzien een gezellige buitenbar bij mooi weer waar jullie kunnen genieten van ons eigen bier, de “Blonde Michèle”. Een echte aanrader.

Om ervoor te zorgen dat we voldoende pasta voorzien, hebben we graag dat je op voorhand inschrijft, dit kan tem 18 april via onderstaand formulier. Natuurlijk kan je de avond zelf ook nog afzakken en genieten van de fuif aan inkomprijs ADD: € 6.


We hopen dat jullie talrijk aanwezig zijn om er samen met ons weer een leuke avond van te maken!


Om de fuif goed te organiseren kunnen we altijd helpende handen gebruiken. Wil je meewerken bij de voorbereiding, op de avond zelf of liever bij de opkuis, laat ons iets weten (klik hier)