Club 250

Oudercomité

Basisschool Sint-Lodewijkscollege Spoorwegstraat

Welkom op de website van het oudercomité Basisschool Sint Lodewijkscollege - Spoorwegstraat, beter bekend als Club 250.

steun de slos duivels!

Zaterdag 12 juni kijken we uit naar dé match van het EK: België-Rusland. Omdat die avond ongetwijfeld geschiedenis wordt geschreven, willen wij er natuurlijk voor zorgen dat niets uw voetbalervaring in de weg staat.

Koken? Iets in huis halen voor tijdens de match? Hoeft niet! Wij voorzien alles!

Bestel onze voetbalbox. Voor de luttele en symbolische prijs van 12 euro (duivelsportie) of 6 euro (miniemen) krijg je alles in huis wat je nodig hebt: pasta en/of slaatjes, versnaperingen en gadgets.

Binnen een straal van 10 km van de school brengt iemand van het oudercomité de box tot aan uw voordeur. Woon je verder? Geen probleem: je kan de box ook zelf ophalen op tussen 13u30 en 14u30.

2020: waarom het oké is

Op onze website staat dat ons oudercomité de leefomgeving van onze kinderen wil verbeteren. Om dit te bekomen proberen we vooral ouders samen te brengen en fijne momenten te creëren: een quiz, een fuif, een picknick. Samen iets drinken en een klappeke doen ...

Virtuele hand omhoog, als jij dat ook zo hebt gemist dit jaar.

Maar we hebben ook zo'n mooie dingen gezien. Ouders ondersteunden elkaar in het thuisonderwijs. Ze toonden onderling kleine gebaren van vriendschap tijdens lock-downs, quarantaines en covid-isolementen. In hetzelfde schuitje zaten we nooit alleen.

We bedanken iedereen ook nog eens voor de ruime belangstelling waarop onze Halloweenactiviteit kon rekenen. Het was fijn er weer te kunnen zijn voor jullie.

En we blijven er ook. In 2021 mag u meer van ons verwachten. Het voorbije jaar hebben we gezien dat we, als ouders van SLOS, een hecht netwerk vormen en daar blijven ook wij ons steentje toe bijdragen. Samen doen we het goed. Het is oké. We zijn goed bezig.

Aan iedereen: een vrolijk kerstfeest, en een liefdevol en gezond 2021!


Halloween 2020: the corona proof and extended version

Tijdens het Halloweenweekend bezorgde Club 250 jullie een huiveringwekkende ervaring. Uw gezinsbubbel was nog nooit zo eng! Omdat we dit jaar allemaal wat afstand moesten houden, bedachten we twee zoektochten die jullie in jullie eigen bubbel konden beleven.

Uiteindelijk namen 68 kinderen deel aan de heksjeszoektocht. 50 kinderen, goed voor 28 bubbels, volgden de digitale zombie-zoektocht. Club 250 was zelfs flexibel genoeg om een lokale corona-uitbraak het hoofd te bieden en verlengde de zoektocht met een extra week!

Nagenieten kan je hier met onze fotoreeks. Ook de filmpjes die tijdens de zoektocht werden gebruikt, vind je hieronder terug. (En de oplossing voor het raadsel met de brug 😉)